Nederlands Kampioenschap boksen 2021

Deze toffe video impressie van het NK boksen 2021 is gemaakt door filmmaker Morris Boon Net als in 2020 mocht ik dit jaar samen met Rene en Lode het NK boksen organiseren. Een samenwerking waar we allen weer trots op mogen zijn. Na een uitverkochte editie in 2020 in het WTC was het Topsportcentrum van Rotterdam dit keer ook bomvol en hebben we het publiek in volle teugen zien genieten.

Op zoek naar ondersteuning van jouw evenement? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

NO-KO bokswedstrijden Schiedam

In oktober 2021 organiseerde ik in samenwerking met OSB Hans de Jong de ´NO-KO sparringswedstrijden´. Een fantastisch mooi evenement waar nog onervaren boksers het tegen elkaar opnamen en hun boxingskills in de ring mochten testen. Dit evenement was bedoeld om de boksers te laten ervaren hoe het is om onder toezicht van een officiële scheidsrechter van de Nederlandse Boksbond, een jury en publiek, in de ring te staan. Bekijk hier de aftermovie, gemaakt door Eelko Verwerda

Nederlands Kampioenschap boksen 2020

Joram SPort, organisator van het Nederlands Kampioenschap 2020 in het World Trade Center in Rotterdam.
¨Het Nederlandse Kampioenschap Boksen voor elite was in 2020 ongekend interessant. Enerzijds vanwege het feit dat dit één van de meetmomenten was voor de Boksbond om te bepalen wie er in de verschillende gewichtsklassen zouden worden uitgezonden naar het in maart 2020 in Londen te houden Europese Kwalificatie-toernooi voor de later dat jaar te houden Olympische Spelen in Tokio, anderzijds vanwege het feit dat de Boksbond dit jaar ook professionals toeliet tot het NK¨, aldus Rene Braad, Directeur van de Nederlandse Boksbond. 

Daarnaast was er voor het eerst in de boksgeschiedenis een sport- & boksbeurs toegankelijk voor alle bezoekers van het Nederlands kampioenschap, wat in Europa ook uiterst uniek is. 

Aangesloten bij de Nederlandse Boksbond